RO   EN

        
        $('#asa').ScrollTo({ duration:
         1000, easing:'linear' });
Detalii Promotie
promo img

REGULAMENTUL CAMPANIEI
Protejați vederea copiilor cu lentilele de ochelari
MiYOSMART

1.Denumirea campaniei:

Protejați vederea copiilor cu lentilele de ochelari MiYOSMART

2.Durata campaniei:

Campania Protejați vederea copiilor cu lentilele de ochelari MiYOSMART se desfășoară în perioada 01.04.2024 – 30.06.2024.

3.Produsele implicate în derularea campaniei:

Produse participante: lentilele incolore MiYOSMART de stoc (QSP) și de comandă specială (RX) și lentilele polarizate MiYOSMART Sunbird și fotocromice MiYOSMART Chameleon, conform domeniilor de producție înscrise în Catalogul MiYOSMART în vigoare.

4.Mecanismul campaniei:

Organizatorul oferă Clientului la achiziționarea unei perechi de lentile incolore MiYOSMART, fotocromice MiYOSMART Chameleon sau polarizate MiYOSMART Sunbird, o a doua pereche de lentile incolore MiYOSMART, fotocromice MiYOSMART Chameleon sau polarizate MiYOSMART Sunbird cu reducere 50%. Cele două comenzi trebuie să aibă aceeași prescripție.
Magazinul Partener transmite ambele comenzi cu aceeași prescripție prin intermediul programului HoyaiLog. Comanda pentru a doua pereche de lentile lentile MiYOSMART din campanie se poate plasa imediat după prima comandă, sau în termen de maximum 30 de zile calendaristice, ulterior momentului în care a fost plasată prima comandă de lentile MiYOSMART.
Pentru produsele incluse în campanie nu se aplică alte reduceri de preț. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. În cazul unui deficit în stocul local, timpul de livrare pentru produsele implicate poate fi prelungit.

5.Încetarea campaniei:

Campania va înceta de drept la data de 30 Iunie 2024.

6.Regulamentul campaniei:

Regulamentul campaniei promoționale este afișat și disponibil în magazinele participante. Prin participarea la această Campanie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament şi al legislației aplicabile pe teritoriul României.
 
 
 
                                                                                                                                                                        

Promotie valabila in perioada:
1.4.2024 - 30.6.2024
promo status PROMOTIE ACTIVA