RO   EN

        
        $('#asa').ScrollTo({ duration:
         1000, easing:'linear' });
Info / Despre noi

Despre noi

Esti bine venit la GERMAN OPTIK !

 
 The Visible Difference

OCHELARI CU PERSONALITATE PENTRU PERSONALITATI DIFERITE

În trecut ochelarii erau priviţi doar ca simple obiecte funcţionale. In ziua de azi, ochelarii reprezintă o reflexie evidentă a personalităţii, a bunului gust si nu în ultimul rând, a stilului de viaţă.

GERMAN OPTIK a înţeles această schimbare de atitudine şi, în consecinţă, a încorporat în oferta sa combinaţia ideală dintre design, creativitate şi funcţionalitate, toate acestea, firesc susţinute de calitatea mărcilor pe care le promovează şi atenta selecţie a produselor oferite pentru personalităţi diferite. De la moda feminină şi distincţia masculina, până la clasicul neschimbat şi stilurile ingenioase pentru copii, în magazinele GERMAN OPTIK veţi găsi cu certitudine produsele ideale, potrivite personalităţii Dumneavoastră. Oricare ar fi design-ul ales de dumneavoastră, produsele noastre vă vor garanta confortul şi plăcerea de a le purta. Datorită grijii deosebite pe care o avem pentru asigurarea satisfacţiei clienţilor noştri, GERMAN OPTIK este prima alegere, pentru fiecare, întotdeauna.

Pentru GERMAN OPTIK, anul 1998 a constituit momentul de debut al activităţii comerciale, prin lansarea pe piaţa româneasca a unor colecţii de ochelari de vedere şi de soare cu brand-uri de renume şi nu numai.

Începând din anul 2005 devine reprezentant exclusiv al firmei ESCHENBACH, marcă de renume mondial. Gama TITANIUM şi TITAN FLEX produse de compania germană ESCHENBACH, combină design-ul la modă şi materialele de ultimă generaţie cu perfecţiunea confortului.

GERMAN OPTIK şi-a menţinut de-a lungul anilor aria de adresabilitate şi şi-a concentrat atenţia către acele variante care reuşesc să ofere clienţilor cele mai bune alternative, respectiv articole optice de o calitate ireproşabila şi un confort deosebit în utilizare.