RO   EN

        
        $('#asa').ScrollTo({ duration:
         1000, easing:'linear' });
Yuniku

YunikuYuniku

Yuniku sunt primii ochelari 3D personalizați în funcție de trăsăturile faciale, oferindu-vă o vedere perfectă și un confort desăvârșit.
Fața dumneavoastră este unică, având o formă, trăsături și emoții proprii. Exprimați-vă. Definiți-vă stilul. Alegeți Yuniku.

Un nou mod de a privi lumea opticii

Până de curând, abordarea pentru personalizarea lentilelor de vedere era centrată pe ramă, ținându-se cont doar
de parametrii acesteia în poziția de utilizare. Astăzi, Hoya propune o schimbare de paradigmă, o abordare
revoluționară, care pune vederea pe primul loc - „Vision-Centric”.

Ochelarii de vedere Yuniku sunt proiectați ținând cont exclusiv de nevoile tale vizuale, de fizionomia și postura ta. Sunt primii ochelari 3D „Vision-Centric” din lume, perfecți pentru stiluri de viață și personalități unice. Prin combinarea tehnologiei de scanare 3D cu algoritmi avansați, fiecare pereche de ochelari Yuniku este creată pentru a-ți oferi cea mai înaltă performanță vizuală.

Beneficii

Experiența Yuniku se remarcă prin atingerea unui nivel superior de performanță vizuală, fapt care se datorează tehnologiei de imprimare 3D. Alături de Materialise, un pionier de prestigiu în crearea prin tehnologie 3D a produselor medicale și industriale, oferim o abordare inovativă și sustenabilă, adaptată perfect nevoilor tale.

Rezultatul? Produse premium care satisfac și cele mai pretențioase cerințe. Ramele din poliamidă imprimată 3D sunt
ușoare, flexibile și rezistente, iar tehnologia de sinterizare selectivă cu laser oferă designerilor posibilitatea de a crea
modele personalizate care nu sunt accesibile cu tehnicile tradiționale de producție.

Experienta unica de cumparare

Scanarea feței
În urma examinării vizuale și a scanării prin tehnologie 3D a feței tale, opticianul determină parametrii ergonomici necesari.


Identificarea nevoilor personale
Opticianul realizează un chestionar cu privire la nevoile tale vizuale și la stilul tău de viață. Împreună cu datele colectate prin scanare, software-ul inovator Yuniku determină poziția ideală a lentilelor.

Selectarea ramelor
Alături de optician, poți alege dintr-o multitudine de combinații de colecții, modele, culori și finisaje, pentru ca perechea ta de ochelari să se potrivească perfect personalității tale unice.
Personalizarea lentilelor
Opticianul îți prezintă materialul, culoarea și tratamentele lentilelor tale, toate alese pentru performanțe optime. Cu ajutorul oglinzii virtuale, te vei putea vedea cu perechea de ochelari aleasă.


Comanda și producția
Opticianul trimite comanda: rama este imprimată 3D, iar lentilele, produse și prelucrate cu precizie, sunt montate asigurând ochelari personalizați 100%.


Livrarea
Perechea de ochelari va fi livrată într-un pachet exclusivist, de înaltă calitate. Tot ce mai urmează este să te bucuri de beneficiile unice ale noii tale perechi de ochelari, complet personalizată.