RO   EN

        
        $('#asa').ScrollTo({ duration:
         1000, easing:'linear' });
Servicii

Servicii

Intotdeauna servicii de calitate.


Consultatii oftalmologice

Consultatia oftalmologica personalizata efectuata de medic specialist oftalmolog pentru diagnosticarea afectiunilor oculare cuprinde:
 • biomicroscopie - depistarea leziunilor la nivelul pleoapelor, conjunctivei, sclerei, corneei, irisului si cristalinului (cataracta);
 • masurarea tensiunii oculare - importanta in diagnosticarea precoce a glaucomului;
 • examenul fundului de ochi - este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retiniene; precum si gradul de afectare a organismului de catre anumite boli generale (hipertensiune arteriala, diabet zaharat, dislipidemii etc);
 • prescriere de tratamente medicamentoase pentru conjunctivite, blefarite precum si alte afectiuni oftalmologice;
 • determinarea dioptriilor la copii dupa dilatarea pupilei cu picaturi.
Program consultatii:
- Magazin Mosilor: Joi intre orele 15:30-18:30 
- Magazin Dorobanti: Luni intre orele 09:30-12:30

Determinari de dioptrii

German Optik ofera determinari de dioptrii gratuite in momentul in care faceti o comanda la noi. Puteti fi consultat de catre unul dintre optometristii nostri de luni pana vineri intre orele 09:00 – 19:00 si sambata intre orele 09:00-14:00.

Cabinetele noaste sunt dotate cu aparatura de ultima generatie in vederea stabilirii exacte a dioptriilor si a tipului de lentile corespunzatoare.

Montaj

German Optik asigura montajul care se executa in atelierul nostru cu masina automata de slefuit pe contur cu scanner pentru toate tipurile de rame (din platic, metal, cu fir, fara contur).

Realizarea unor ochelari este posibila in cateva ore, daca lentilele sunt pe stoc - sau cateva zile, daca persoana respectiva doreste lentile la comanda – heliomate, progresive, subtiate etc.

Reparatii

Inlocuire puferi (pernite), indreptare rame, schimbare brate, inlocuire suruburi, adaptare rame.