$('#asa').ScrollTo({ duration:
         1000, easing:'linear' });
Detalii Promotie
promo img

REGULAMENTUL CAMPANIEI

”Lentilele PNX – SOLUȚIA ideală pentru copii”

1.Denumirea campaniei:

”LENTILELE PNX – SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU COPII”

2.Durata campaniei:

Promoţia ”LENTILELE PNX – SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU COPII” se desfăşoară în perioada 01.09.2019 – 30.11.2019.

3.Produsele implicate în derularea campaniei:

Produse participante: Lentilele monofocale PNX 1.53 de stoc, menționate mai jos conform domeniilor de producţie înscrise în Catalogul de lentile Hoya în vigoare.
 • Nulux PNX 1.53 Super Hi-Vision QSP - QNXS (SHV)
 • Nulux PNX 1.53 Hi-Vision Aqua QSP - NPI (HVA)
 • Hilux PNX 1.53 HVLL BlueControl QSP - QHXB (BLC)
 • Hilux PNX 1.53 Hi-Vision LongLife QSP - EPL (HVLL)
 • Hilux PNX 1.53 Super Hi-Vision QSP - EPS (SHV)
 • Hilux PNX 1.53 Hi-Vision Aqua QSP - EPI (HVA)
 • Hilux KIDS PNX 1.53 Super Hi-Vision QSP - KHXS (SHV)
 • Hilux KIDS PNX 1.53 Hi-Vision Aqua QSP - KHXV (HVA)

4.Mecanismul campaniei:

ORGANIZATORUL oferă CLIENTULUI 20% discount față de prețul de vânzare conform Catalogului de lentile Hoya în vigoare, la achiziţionarea lentilelor menționate mai sus.
Totodată, la achiziţionarea lentilelor monofocale PNX 1.53 CLIENTUL va primi şi un card de garanţie specială ce atestă calitatea deosebită a acestor produse oferind siguranţa alegerii corecte.
Acest card de garanţie specială “4XGARANŢIE HOYA” acoperă următoarele situaţii:
 • 9 luni garanţie pentru schimbare prematură a dioptriilor: garanţie oferită în cazul modificăriilor dioptriilor în curs de 9 luni de la achiziţionare. Lentilele vor fi înlocuite cu o pereche de lentile Hilux 1.50 Hi-Vision Aqua QSP IMT cu reducere 100% sau o pereche de lentile monofocale din PNX 1.53 cu reducere 50%, având corecţia nouă.
 • 12 luni garanţie anti-spargere: garanţie ce asigură rezistenţa la spargeri sau fisurări ale lentilelor PNX 1.53. Lentilele deteriorate vor fi înlocuite cu alte lentile HOYA având aceiaşi parametrii.
 • 12 luni garanţie pentru siguranţa la montaj: garanţie ce asigură rezistenţa la spargere sau fisurare în zona de prindere a şuruburilor sau a capselor în cazul montajului glazant sau a firului în cazul montajului perivist. Lentilele în cauză trebuie să aibă în zona de prindere o grosime minimă de 1.7 mm. Lentilele deteriorate vor fi înlocuite cu alte lentile HOYA având aceiaşi parametrii.
 • 24 – 36 luni garanţie durabilitate antireflex: garanţie pentru tratamentele antireflex HVLL BlueControl, Hi-Vision LongLife, Super Hi-Vision şi Hard Hi-Vision Aqua. Lentilele ce prezintă vicii de fabricaţie vor fi înlocuite.
 
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, iar pentru produsele incluse în promoție nu se aplică alte reduceri de preț.

5.Încetarea campaniei:

Promoţia va înceta de drept la data de 30 Noiembrie 2019.

6.Regulamentul campaniei:

Regulamentul campaniei promoționale este afișat și disponibil în magazinele participante. Prin participarea la această Promoţie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament şi al legislației aplicabile pe teritoriul României.
 

Promotie valabila in perioada:
1.9.2019 - 30.11.2019
promo status PROMOTIE ACTIVA