$('#asa').ScrollTo({ duration:
         1000, easing:'linear' });
Detalii Promotie
promo img

REGULAMENTUL CAMPANIEI
Ne pregătim de școală

1.Denumirea campaniei:

Ne pregătim de școală

2.Durata campaniei:

Campania Ne pregătim de școală se desfăşoară în perioada 01.09.2020 – 30.11.2020.

3.Produsele implicate în derularea campaniei:

Produse participante: Lentilele monofocale PNX 1.53 de stoc, menționate mai jos conform domeniilor de producţie înscrise în Catalogul de lentile Hoya în vigoare.
 • Nulux PNX 1.53 Super Hi-Vision QSP - QNXS (SHV)
 • Hilux PNX 1.53 HVLL BlueControl QSP - QHXB (BLC)
 • Hilux PNX 1.53 Hi-Vision LongLife QSP - EPL (HVLL)
 • Hilux PNX 1.53 Super Hi-Vision QSP - EPS (SHV)
 • Hilux PNX 1.53 Hi-Vision Aqua QSP - EPI (HVA)
 • Hilux KIDS PNX 1.53 Super Hi-Vision QSP - KHXS (SHV)
 • Hilux KIDS PNX 1.53 Hi-Vision Aqua QSP - KHXV (HVA)

4.Mecanismul campaniei:

Organizatorul oferă Clientului 20% discount față de prețul de vânzare conform Catalogului de lentile Hoya în vigoare, la achiziţionarea lentilelor menționate mai sus.
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. În cazul unui deficit în stocul local, ne asumăm oferirea unui produs superior la același preţ, dacă clientul este dispus să accepte termenul de livrare aferent.
Totodată, la achiziţionarea lentilelor monofocale PNX 1.53 Clientul va primi şi un card de garanţie specială ce atestă calitatea deosebită a acestor produse oferind siguranţa alegerii corecte.
Acest card de garanţie specială “4XGARANȚIE HOYA” acoperă următoarele situaţii:
 • 9 luni garanţie pentru schimbare prematură a dioptriilor: garanţie oferită în cazul modificăriilor dioptriilor în curs de 9 luni de la achiziţionare. Lentilele vor fi înlocuite cu o pereche de lentile Hilux 1.50 Hi-Vision Aqua QSP (IMT) cu reducere 100% sau o pereche de lentile monofocale din PNX 1.53 cu reducere 50%, având corecţia nouă.
 • 12 luni garanţie anti-spargere: garanţie ce asigură rezistenţa la spargeri sau fisurări ale lentilelor PNX 1.53. Lentilele deteriorate vor fi înlocuite cu alte lentile HOYA având aceiaşi parametrii.
 • 12 luni garanţie pentru siguranţa la montaj: garanţie ce asigură rezistenţa la spargere sau fisurare în zona de prindere a şuruburilor sau a capselor în cazul montajului glazant sau a firului în cazul montajului perivist. Lentilele în cauză trebuie să aibă în zona de prindere o grosime minimă de 1.7 mm. Lentilele deteriorate vor fi înlocuite cu alte lentile HOYA având aceiaşi parametrii.
 • 24 – 36 luni garanţie durabilitate antireflex: garanţie pentru tratamentele antireflex HVLL BlueControl, Hi-Vision LongLife, Super Hi-Vision şi Hard Hi-Vision Aqua. Lentilele ce prezintă vicii de fabricaţie vor fi înlocuite.
 
Pentru produsele incluse în campanie nu se aplică alte reduceri de preț.

5.Încetarea campaniei:

Campania va înceta de drept la data de 30 Noiembrie 2020.

6.Regulamentul campaniei:

Regulamentul campaniei promoționale este afișat și disponibil în magazinele participante. Prin participarea la această Campanie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament şi al legislației aplicabile pe teritoriul României.

Promotie valabila in perioada:
1.9.2020 - 30.11.2020
promo status PROMOTIE ACTIVA