RO   EN

        
        $('#asa').ScrollTo({ duration:
         1000, easing:'linear' });
Detalii Promotie
promo img

REGULAMENTUL CAMPANIEI
Instrumentele adecvate pentru o vedere mai bună,
atât pentru copii, cât și pentru părinți!

1.Denumirea campaniei:

Instrumentele adecvate pentru o vedere mai bună, atât pentru copii, cât și pentru părinți!

2.Durata campaniei:

Campania Instrumentele adecvate pentru o vedere mai bună, atât pentru copii, cât și pentru părinți! se desfășoară în perioada 01.04.2022 – 30.06.2022.

3.Produsele implicate în derularea campaniei:

Produse participante: Lentilele MiYOSMART de stoc (QSP) și de comandă specială (RX) și Lentilele HOYA pentru interior de comandă specială (Hoyalux iD Workstyle 3, Hoyalux WorkStyle Business, Hoyalux WorkSmart Room, SUPEREADER), conform domeniilor de producție înscrise în Catalogul MiYOSMART și în Catalogul de lentile HOYA în vigoare.

4.Mecanismul campaniei:

Organizatorul oferă Clientului la achiziționarea unei perechi de lentile MiYOSMART, o a doua pereche de lentile HOYA pentru interior cu reducere 20%.
Comanda pentru a doua pereche de lentile HOYA pentru interior se poate plasa imediat după comanda de lentile MiYOSMART sau în termen de maximum 30 de zile calendaristice, ulterior momentului în care a fost plasată comanda de lentile MiYOSMART.
Pentru produsele incluse în campanie nu se aplică alte reduceri de preț. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. În cazul unui deficit în stocul local, timpul de livrare pentru produsele implicate poate fi prelungit.

5.Încetarea campaniei:

Campania va înceta de drept la data de 30 Iunie 2022.

6.Regulamentul campaniei:

Regulamentul campaniei promoționale este afișat și disponibil în magazinele participante. Prin participarea la această Campanie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament şi al legislației aplicabile pe teritoriul României.
 
 
                                                                                                                                                                        

Promotie valabila in perioada:
1.4.2022 - 30.6.2022
promo status PROMOTIE ACTIVA