RO   EN

        
        $('#asa').ScrollTo({ duration:
         1000, easing:'linear' });
Info / Noutati

NoutatiIngrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact
In momentul in care alegeti sa purtati lentile de contact este important sa fiti constienti de faptul ca purtarea acestora presupune o ingrijire si o igiena deosebita
Astigmatismul – simptome si tratament
Astigmatismul este o problema de vedere care apare atunci cand corneea prezinta curburi anormale si are o forma ovoidala, nu rotunda. Pentru persoanele care au aceasta problema de vedere, toate obiectele, atat cele apropiate, cat si cele indepartate sunt deformate. 
Ochelarii de soare – O necesitate chiar si in sezonul rece
In ciuda faptului ca multe persoane considera ca ochelarii de soare sunt utili doar pentru vara, ei reprezinta o necesitate chiar si iarna. Acestia nu sunt un moft in cea de-a doua parte a anului, ci sunt recomandati mai ales atunci cand temperaturile sunt scazute.
Cum sa iti alegi ochelarii de vedere in functie de forma fetei tale
Pentru a-ti alege ochelarii de vedere care ti se potrivesc, trebuie sa stii o serie de aspecte care te vor ajuta sa alegi o rama care sa te avantajele in totalitate.
 Ce este TITANflex?
TITANflex – cea mai avansată tehnologie în materie de ochelari
Sticla sau plastic?
Atat lentilele din sticla cat si cele din plastic au avantaje si dezavantaje.
Consultatii oftalmologice efectuate de medic specialist
Consultatia oftalmologica personalizata efectuata de medic specialist oftalmolog pentru diagnosticarea afectiunilor oculare cuprinde:
Vezi avantajele ?
Te asteptam la German Optik sa vezi diferenta ... ai numai avantaje ! De astazi poti achita in 5 RATE, numai prin CARDAVANTAJ ! Card AvantajFolosind Card Avantaj poti achita oricare dintre produse oferite de German Optik. Va asteptam in magazinele noastre si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

1